Rood

comfortabel appartement met schuifpui naar groot eigen terras

'Room with a view'

Zodra het droog is (en dat is op Terschelling vaker dan elders) gaat de schuifpui open. Het terras als heerlijke, verfrissende extra huiskamer. Maar wel eentje met een fijn uitzicht over tuin en speeltuin.

Rood is een comfortabel 4 tot 6-persoonsappartement dat recentelijk volledig gerenoveerd is. Vanuit de compleet ingerichte, moderne open keuken heb je uitzicht over het ruime terras. Een gezellige eethoek, lekkere zithoek, TV en Wifi, badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Op de begane grond bevindt zich verder een originele bedstee voor twee personen. Boven bevinden zich twee 2-persoons slaapkamers, waarvan één met 2-persoons boxspring en één met twee 1-persoonsbedden.

De bomen rond het erf van De Zeeboer van Schylge zorgen voor beschutting. De zon staat van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op het terras van appartement Rood. Dus zodra het weer het een beetje toelaat, zit je van ontbijt tot avondeten heerlijk buiten. Verder heeft de grote tuin van De Zeeboer verschillende hoekjes voor een rustmomentje met een kopje koffie, een goed glas wijn of lekker boek.


Beschikbaarheid en prijzen